På rätt väg

/korvgrill.jpg

En bit in på vårsidan känns mina val helt rätt! Vi har tränat nån månad med Torbjörn Johnson nu och det blev in riktigt bra input för alla berörda. Visserligen tränar han sök lite annorlunda, men alla mina kamrater är förståndiga nog att inte ta till sig fler goda råd än vad de tror är bra för just deras hundar... och själv fortsätter vi på den inslagna vägen, vilket passar oss bra, tror vi.

Vi har fått tillgång till många nya träningsmarker, vilket gör att vi har möjlighet att träna på olika svårigheter. Och nästa vecka åker hela gänget till Tidaholm för att träna tillsammans med ett sökgäng där. Känner mig mycket priviligierad nu....

Fler träningskamrater har jag i den så kallade Tisdagsgruppen. Den gruppen växer så det knakar, omkring 15-20 personer kommer till Lidköpingsklubben varje tisdag för att träna lydnad, och fr.o.m idag har vi instiftat en ny träningstävling i upppletande. Vi tävlar i lottade lag och det lag som förlorar, bjuder på fikabröd nästkommande tisdag. Tror verkligen på detta uppläggande och att det lockar ännu fler till våra tisdagsträningar.

/tenor-upplet-272-18.jpg 

Har tagit ännu ett viktigt beslut för mitt framtida tävlande. Jag byter huvudklubb för såväl tävling som domare. Därmed känner jag att jag kan börja vara med i klubbmästerskap och att jobba som funktionär igen. Det har jag saknat. Dessutom finns de flesta av mina träningskamrater i den nya klubben, så det kommer bli kanonbra, det känner jag redan.

Inom kort är det dags att anmäla till vårens första tävlingar, skall bli spännande värre att få kvitto på hur väl vår träning sitter i tävlingssammanhang.

27 feb 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)