Värk, barnbarn och inställda tävlingar

Är inte i form. Just nu i alla fall...  Har så förbaskat ont i ett knä. Och inte gör det saken lättare att sjukvården inte sätter fart heller.

Sökte för mitt onda kraschade knä för 14 dagar sedan, fick tid på röntgen i måndags, alltså för en vecka sedan och därefter är det helt tyst. Väntar alltså på att läkaren jag sökte skall ringa upp mig för ett återbesök och insättande av lämpliga hjälpmedel/mediciner/operation/kortisonsprutor vad fasen det nu blir. Bara det händer något innan jag bryter ihop.

Har en hög smärttröskel i övrigt och det var säkert alldeles för sent som jag ringde och beställde den där läkartiden. Dom hoppas väl förmodligen på att knät skall läka ut av sig självt, så dom slipper sätta in några resurser på denna lilla bagatell.
Att jag inte kan gå normalt och omöjligtvis springa, stör ju bara mig. Vilket inneburit återbud till mina två första tävlingar för säsongen...

Men det händer roliga saker i mitt liv också. Har fått mitt femte barnbarn; Molle, ett litet ljuvligt gossebarn från Pretoria, som Anders, Emilie och Aaron är nere i Sydafrika och adopterar just nu.
Molle är 7 månader och har just lärt sig krypa...

Och nästa vecka reser Sandra och Alicia ner till Afrika för att vara med familjen den sista veckan och göra en massa utflykter tillsammans. Blir en upplevelse för livet för allihop, bland annat ska de besöka de två barnhem, där Aaron och Molle bodde den första tiden i sina små liv. Plus safari i Krügerparken såklart och även besöka Nelson Mandelas hemtrakter och minnesmärken.

Och om 14 dagar är alla hemma igen och vi kommer möta dem på Landvetter med svenska flaggor, presenter och många kramar.

Och om 14 dagar hoppas jag kunna använda mina knän igen och göra årsdebuten i Götene med DM i sök. Det har jag som mål idag.... Måtte jag inte behöva bli besviken igen.....

 

16 apr 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)